Instagram

Facebook

afvalmethode hallo dieet

Methode

Een dieet is voeding die aan een specifieke leefregel voldoet. We kunnen dus zeggen dat iedere aanpassing aan je huidige voedingspatroon een dieet is. Echter zullen de meeste mensen die al eens een dieet hebben gevolgd om gewicht te verliezen dit associëren met een start- en stoptijd. Het verliezen van gewicht, met een gevoel van constante honger, en het uiteindelijk weer terug vallen in het oude voedingspatroon.

Als gediplomeerd VoedingsCoach ga ik je coachen en begeleiden naar een gezond eetpatroon, waarmee je een, voor jouw, gezond gewicht bereikt en dat ook behoudt, zonder het constante gevoel van honger. De vele verleidingen van calorierijk, vet en ongezond eten gaan we vervangen door lekkere, goed uitgebalanceerde maaltijden. Maar wel met de ingrediënten die jij lekker vind. Het bereiden van een gezonde maaltijd met verse producten hoeft niet veel meer tijd te kosten dan de calorierijke kant en klaar maaltijd uit een pakje. Door zelf de maaltijden te bereiden zie je welke producten je gebruikt en ben je bewust bezig met gezonde voeding.

Ieder mens is uniek en verdient een uniek dieet. Een standaard dieetmethode zal dan ook beperkt werken. Werk je op onregelmatige tijden, in ploegendienst, heb je zwaar lichamelijk werk of juist een zittend beroep? Ook de aspecten zoals de hectiek van werk, gezin en een sociaal leven zijn allemaal elementen die het noodzakelijk maken dat je een op maat gemaakt advies ontvangt waarmee je goed vooruit kunt. Er zijn vele soorten diëten te verkrijgen, het internet staat vol met verhalen over succesvolle dieet methoden. Het valt hierbij op dat vaak een voedingsmiddel (b.v. brood) of een hele groep voedingsstoffen (b.v. koolhydraten) niet meer gegeten mag worden. Hiermee val je zeker af, maar dit is gewoonweg niet vol te houden. Er ontstaat een tekort aan bepaalde voedingstoffen en dit draagt niet bij aan een voedingspatroon waarmee je gezond je juiste gewicht bereikt en behoudt.

Bekijk je deze informatie omdat je het gevoel hebt een paar pondjes te moeten afvallen of heb je al een leven van lijnen achter de rug? Ik heb met onderstaande pakketten getracht voor iedereen de juiste methode te kunnen aanbieden. Van een intake gesprek met een aantal consulten tot een intensief programma waarmee je voor langere tijd begeleid wordt. Het doel is om jou de juiste informatie, coaching en motivatie te geven om zelfstandig op een gezonde wijze op gewicht te blijven.

Overgewicht beperkt je kwaliteit van leven. Lekker in je eigen lijf, zelfvertrouwen en actief bezig zijn geven voldoening en plezier in het leven. Wil je op een gezonde manier naar je ideale gewicht? Dan sta je er niet alleen voor. Ik wil je graag helpen als VoedingsCoach, maar ook de meeste zorgverzekeringen ondersteunen een gezonde levensstijl. Kijk hoe jouw zorgverzekering je wens naar een gezond gewicht ondersteunt. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Het aanpassen van je eetpatroon is een ingrijpbaar proces. Kleine stapjes maken al een groot verschil. Ik zal je zoveel mogelijk coachen en ondersteunen om dit proces tot een succes te maken. Woon je in een straal van 20 kilometer rond Sint-Oedenrode kan je thuis bezoeken, maar het kan natuurlijk ook online. Via Skype of Facetime hoef je geen afspraak te missen. En wat is niet fijner dat juist op die moeilijke momenten je even kunt overleggen hoe om te gaan met een situatie.


Twijfel je welke methode het beste bij je aansluit of wil je meer informatie? Graag hoor ik van je! Neem contact op via de contactpagina of mail naar info@hallodieet.nl