HalloDieet

Kwark met aardbeien

Neem een groot glas en start met de mango. Strooi daar wat granola overheen. Meng de aarbeien door de kwark en vul hier het glas mee. Sprinkel de overgebleven granola over de bovenkant.

lees Meer
HalloDieet

Groene Smoothie

Heb je ’s morgens niet zoveel tijd om een uitgebreid ontbijt te maken? Dan is een smoothie wellicht de oplossing. Een smoothie is een hip dik drankje die je makkelijk zelf kan maken.

lees meer
HalloDieet

Granola

Het is simpel, makkelijk en zeker geen tijdrovend karwei om zelf granola te maken. Verder kun je er pitten, zaden en noten aan toevoegen. Net wat je lekker vindt.

lees meer
HalloDieet

Bananenpannekoekjes

De naam zegt het al. Pannenkoekjes met banaan. Je hebt er alleen ei, banaan en kaneel voor nodig. Om ze een beetje fluffy te krijgen roer ik er nog een theelepeltje bakpoeder door.

lees meer
HalloDieet

Dadel Kaneelbrood

Dadel kaneelbrood is een gezonde combi om brood te bakken die zoet smaakt en waar ik geen beleg op hoef te doen. Lekker als ontbijt maar zeker ook als gezond tussendoortje mee naar je werk.

lees meer
HalloDieet

Gepofte Rijst

Ik neem regelmatig een melkproduct in de ochtend om die dag aan genoeg eiwitten te komen. Ik combineer deze met fruit en een zelfgemaakte granola.

lees meer