HalloDieet!

Ontbijt

Ontbijten is belangrijk! Een goed ontbijt zorgt dat de spijsvertering weer op gang komt en dat je een verzadigd gevoel hebt gedurende de ochtend. Goed ontbijten voorkomt dat je al vroeg in de verleiding komt om te zondigen. Een flinke portie van je dagelijkse energiebehoeft zit in je ontbijt!

Ontbijt ideeën
HalloDieet!

Lunch

Bij lunchen denken we al gauw aan de saaie boterham met kaas. De lunch is uitermate geschikt om lekker te combineren met groente, pasta of salade. Smakelijk en voldoende lunchen geeft energie voor de lange middag en voorkomt dat je laat in de middag in de verleiding komt.

Lunch ideeën
HalloDieet!

Diner

We koken met gezonde en verse producten. Kant & Klaar maaltijden laten we zoveel mogelijk achterwege. Zelf een gezonde maaltijd bereiden hoeft niet veel tijd te kosten en laat je bewust met je voeding bezig zijn. Een smakelijke, goed gekruide maaltijd met de juiste ingrediënten geeft een voldaan gevoel.

Diner ideeën
HalloDieet!

Tussendoor

Dat is een uitdaging.....we gaan heel bewust om met tussendoortjes. Alle vette, calorierijke lekkernijen laten we weg. We nemen de tussendoortjes lekker zelf mee. Dan zijn ze voorhanden voor de lekkere trek en komen we niet in de verleiding omdat het alternatief in je tas zit!

Tussen-door ideeën