HalloDieet!En je zorgverzekering

De begeleiding wordt door steeds meer zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoed en is daarom niet van invloed op je eigen risico. Meer dan dertig zorgverzekeringsmaatschappijen bieden in veel verschillende aanvullende pakketten een vergoeding voor de consulten van een BGN-gewichtsconsulent.

Bekijk hier de bijdrage van jouw zorgverzekering.

*check tarief zorgverzekering

HalloDieet!Quick Start

Je hebt vragen over je huidige eet- en leefstijl. Je hebt problemen met je gewicht, wil inzicht in je huidige eetpatroon en advies hoe dit op een gezonde manier aan te passen. We doen een uitbereide intake waarin alle elementen die van invloed kunnen zijn in kaart worden gebracht zodat ik je een persoonlijk advies kan geven.

*pakket-quick-tarief

HalloDieet!Pakket Slim

Je favoriete spijkerbroek zit te strak, ongemerkt zijn er wat overtollige kilo’s bijgekomen. Deze methode is uitermate geschikt als je weer in het spoor wilt komen van gezonde voeding en een gewicht wat bij je past.

Je vindt het moeilijk om zelfstandig de juiste keuzes te maken. Dat hoeft ook niet, ik help je graag met persoonlijke ondersteuning en advies om weer een gezonde leefstijl te gaan volgen. Na het kennismakingsgesprek via telefoon, skype of facetime volgt een intakegesprek. Hierdoor krijg ik een duidelijk beeld van je huidige eet- en leefstijl. Je houdt een week lang een voedingsdagboek bij om de knelpunten te ontdekken.

Nu zien we goed welke aanpassingen er nodig zijn om tot een gezond gewicht te komen. We gaan samen aan de slag! Daar waar nodig passen we tijdens de consulten het programma aan om tot een optimaal resultaat te komen. Doel is dat jij na het volgen van deze methode zelfstandig verder kunt en je lekker in je vel zit.

pakket-slim-tarief

HalloDieet!Pakket Slim+

Je weet het, het is uit de hand gelopen. De grootste maat kleding in je kast zit te strak. Je hebt een aantal lijnpogingen achter de rug maar het lukt niet om die overtollige kilo’s eraf te krijgen. Om het jojo effect te vermijden wordt het tijd om je eet- en leefgewoontes onder de loep te nemen.

Je bent gemotiveerd maar een stok achter de deur zou handig zijn.

Ik ga drie maanden online met je aan de slag! Na een kennismakingsgesprek ontvang je een voedingsdagboek en gaan we je huidige eetgewoonten in kaart brengen. In een uitgebreid intakegesprek gaan we op zoek naar de redenen van je overgewicht en krijgen we samen inzicht welke veranderingen er nodig zijn om tot een gezonde eet- en leefstijl te komen. We stellen een verantwoord en haalbaar doel en door middel van regelmatige coaching zal ik je motiveren om dit te realiseren.

Die moeilijke momenten gaan we samen overwinnen. Je krijgt heldere menu suggesties en weekmenu’s die zijn toegespitst om jouw persoonlijk situatie.

pakket-slim-plus-tarief

HalloDieet!Pakket Ster

Moe, lusteloos, slechte stoelgang, zere knieën, kortademigheid....... het zou zomaar kunnen dat deze kwaaltjes samenhangen met je (over)gewicht.

Het is best angstig om je huidige eet-en leefpatroon te gaan veranderen. Maar je staat er niet alleen voor. Ik sta voor je klaar. Met kleine stapjes zullen we je eet-en leefpatroon veranderen naar een gezonde leefstijl, rekening houdend met je huidige leefstijl, de gezinssituatie en werk.

Hierbij zal ik je intensief adviseren, coachen en motiveren om de, door jouw gestelde, doelen te behalen. Stap voor stap buigen we je huidige voedingspatroon om naar een patroon waarin jij je lekker voelt.

Door een uitgebreid intake gesprek brengen we je huidige leefstijl in kaart. Om je eetgewoontes te analyseren vraag ik je een voedingsdagboekje bij te houden. Ik ga je door middel van online gesprekken intensief begeleiden en op moeilijke momenten of bij vragen kun je mij appen of mailen.

Na 6 maanden ben je in staat om zelfstandig je nieuwe, gezonde leefstijl vol te houden.

pakket-ster-tarief

HalloDieet!Pakket Ster+

Je ziet door het boom het bos niet meer. Je wilt van kilo’s af maar weet werkelijk niet waar te beginnen. Doem scenario’s van alleen maar groente en fruit poppen op als je ook maar aan een dieet denkt. En moet je dan echt op alles ”nee” zeggen? Met mijn methode wil ik je laten zien dat dit helemaal niet het geval is. Dit is namelijk niet vol te houden. Met terugval en jojo effect als gevolg. Gedurende een heel jaar zullen wij samenwerken om je huidige eet-en leefpatroon om te zetten in een gezonde leefstijl waar je de nodige kilo’s mee verliest. Intensieve coaching en motivatiegesprekken samen met tips, weekmenu’s en adviezen. Kleine stapjes, waardoor het steeds makkelijker wordt voor eens en altijd af te rekenen met de kilo’s.

Op de moeilijke momenten ben ik er voor je via whatsapp. Je staat er niet alleen voor. Samen gaan we dit avontuur aan.

Je resultaat behouden?
Bestel een aanvullende strippenkaart (1 jaar geldig) à €150 voor 10 consulten.

pakket-ster-plus-tarief